Eva Jinek stopt vroegtijdig met Jinek: ‘Het gaat gewoon niet meer’

Eva Jinek

De presentatrice besloot om er een weekje eerder mee te stoppen

Eva Jinek verdwijnt voorlopig even van de buis met haar show Jinek. De presentatrice is zwanger van haar eerste kindje en besloot een week eerder met zwangerschapsverlof te gaan in verband met verschillende zwangerschapskwalen.

De 40-jarige geeft toe dat het een lastig besluit was.

Zwangerschapskwalen

Tijdens haar show vertelt Eva dat ze een week eerder stopt met Jinek, iets wat lastig voor haar is. “Ik vond het moeilijk om mijn grens aan te geven, maar ik moet voor mijn kind kiezen. Ik ben moeder”, vertelt ze. De blondine ligt toe dat haar bloeddruk iets te hoog is en dat ze last heeft van verscheidene zwangerschapskwalen. “Ik ga niet mijn benen op tafel leggen om te laten zien hoe dik mijn enkels zijn, maar het gaat gewoon niet meer.”

Moeder worden

Op Instagram ligt Eva haar besluit verder toe. “Ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen.” Ook vertelt de presentatrice dat ze ontzettend uitkijkt naar het moederschap. “Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek.”

Terugkeer

Pas in januari zal Eva weer terugkeren met haar show. Haar vervanger is Nadia Moussaid, die de kijker van NPO 1 nu zal vermaken met haar programma Laat op Eén. Omdat Eva een week eerder met verlof gaat, zal ook haar show een week eerder op de buis verschijnen.

Lieve mensen, met Bill Clinton als toetje was dit voorlopig mijn laatste uitzending, want ik ga met zwangerschapsverlof! Voor wie het nog niet wist: ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten. Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek. En via deze weg: kusjes voor #teamJinek. Mijn collega’s hebben mij zo liefdevol gesteund tijdens mijn zwangerschap – ook toen ik voor de 16e keer in één week de slappe lach kreeg – ik kan me geen betere mensen om me heen wensen. Tot januari! ??

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

 

Lees ook: Gespot: Eva Jinek heeft een prachtige babybuik

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Show, Instagram Eva Jinek | Beeld: Videostill Jinek