Kijkers zijn erg onder de indruk van Eveline’s transformatie in Hij is een Zij


Eveline onderging een enorme transformatie in Hij is een Zij

Drie jaar geleden ging Jan Kooijman in het programma Hij is een Zij op bezoek bij Eveline, toen nog Erwin. Erwin was ongelukkig in zijn lichaam, hij voelde zich een vrouw. Hij besloot op 33-jarige leeftijd de transitie naar vrouw te beginnen. In de aflevering van gisteravond blikte Jan Kooijman samen met Eveline terug op de transformatie. Kijkers stonden perplex van de enorme verandering!

Eveline mag trots zijn op wat ze heeft bereikt.

Transitie

Van een man naar een vrouw veranderen, het is niet niks. Op 33-jarige leeftijd kwam Erwin, nu Eveline, er na lang worstelen met zichzelf achter. Ze voelde zich een vrouw, maar zag eruit als een man. Ze besloot door middel van hormoonkuren en operaties haar geslacht te veranderen. Een lang proces begon. Ze kreeg behandelingen om haar gezichtshaar te verwijderen, haar stembanden aan te passen en natuurlijk de grootste operatie: haar geslacht te laten veranderen.

Onherkenbaar

Nu, drie jaar later, ging Jan Kooijman weer op bezoek bij Eveline. Ook Jan staat versteld van de enorme transformatie, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua uitstraling. De sociale Eveline straalt en heeft zelfs een nieuwe liefde gevonden. Ze werkt nog wel samen met haar ex, een man, die haar tijdens de transitie altijd heeft bijgestaan. Nu heeft de biseksuele Eveline een relatie met een vrouw.

Kijkers

Kijkers van het programma Hij is een Zij staan perplex van de transformatie en hebben veel lovende dingen te zeggen op Twitter. Hieronder hebben we een paar leuke tweets op een rijtje gezet.

Bekijk hier het fragment met Eveline’s terugblik:

Lees ook: Zet de zonnebril maar op: komend weekend volop zon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill