Even loeren: zó ziet de vriend van Eva Jinek eruit, wat een knapperd!

Eva Jinek is eindelijk gelukkig in de liefde!

Op carrièregebied vergaat het de blonde schone tegenwoordig goed: ze heeft een eigen talkshow, heeft de Zilveren Televizier-ster gewonnen en werd niet lang geleden uitgeroepen tot Woman of the Year. Het gaat dus op het gebied van haar werk heel goed, maar hoe zit het in de liefde?

 

Ook in de liefde gaat het geweldig met Eva. Sinds een tijdje is ze gelukkig met haar nieuwe liefde Dexter van der Voorn.

Warme gevoelens
Ze heeft tijdens haar reis door Amerika voor het programma De Verenigde Staten van Eva warme gevoelens gekregen voor producer Dexter die met haar meereisde. Eenmaal in Nederland werden de tortelduifjes al snel samen gespot. Al gauw werd de relatie opgepikt door de media en kon de presentatrice haar nieuwe liefde niet meer verbergen. Inmiddels is het stel al een tijdje gelukkig met elkaar. Waar Eva vroeger vooral bekende Nederlanders aan haar zijde had, datet ze nu met een man die achter de schermen werkt. Tv-bioloog Freek Vonk en oud-advocaat Bram Moskowicz gingen Dexter voor.

Nou, wij snappen de gevoelens van Eva voor Dexter wel, want het is een bijzonder knappe man om te zien. De tortelduifjes zien er in ieder geval heel gelukkig uit, wij zijn blij voor Eva!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Hollandse Hoogte, Eva Jinek bij het NVJ Festival van de Journalistiek 2016: Leren specialiseren! door Sebastiaan ter Burg onder de licentie CC BY 2.0