Deze ex-bewoners “vergeten” even iets heel belangrijks bij de verhuizing. Hoe is het mogelijk!

Je kunt best wat vergeten, maar dit toch niet?

We kunnen ons best voorstellen dat je in alle hectiek van een verhuizing toch nog iets vergeet. Maar wat deze bewoners uit het Belgische Lanaken-Maasmechelen vergeten is weerzinwekkend en er moet haast wel opzet in het spel zijn.

De politie van de Belgische plaats heeft namelijk een herder aangetroffen in de achtertuin van een woning, waarvan de bewoners meer dan een half jaar geleden al verhuist zijn. Ogenschijnlijk over het hoofd gezien door de oude bewoners heeft het dier maandenlang vereenzaamd en ondervoed doorgebracht op het adres. “Er is inderdaad een melding binnengekomen die door onze diensten onderzocht werd en wordt. De speciale diensten werden ingeschakeld en de hond is overgebracht naar een dierenasiel voor verdere zorg,”, zegt de politie aan Het Belang van Limburg.

Het is op dit moment onduidelijk waar de baasjes zijn. Buurtbewoners weten het ook niet, maar hebben wel al eerder melding gemaakt van de verwaarloosde herder. Schijnbaar is daar weinig mee gebeurd, tot afgelopen week.


Weer een verschrikkelijk verhaal van wat mensen dieren aan kunnen doen. Vergeet dit bericht niet te delen met je vrienden, familie en kennissen.


Pagina 1/1