Ex-vriend mishandelde Roxeanne Hazes: “Ik kreeg elk weekend klappen”

Ook werd de zangeres mentaal mishandeld…

Roxeanne Hazes is op dit moment helemaal in de wolken met haar verloofde Erik Zwennes, de twee praten zelfs al over het stichten van een gezin. Helaas heeft de dochter van wijlen volkszanger André Hazes wel andere tijden gekend in de liefde. Zo deelt de brunette dat een van haar ex-vriendjes haar regelmatig sloeg.

In een onthullend interview met weekblad Viva doet Roxeanne haar heftige verhaal. “Ik heb een aantal nare ex-vriendjes gehad. Van eentje, ik was toen achttien, kreeg ik elk weekend klappen”, vertelt de zangeres over de traumatische ervaring. De ex van de 24-jarige had niet alleen losse handjes, maar mishandelde haar ook mentaal. “Als ik iets at, lachte hij me uit en noemde hij me dik.” Doordat Roxeanne stelselmatig werd mishandeld, begon de zangeres ernstig aan zichzelf te twijfelen en werd haar zelfvertrouwen minder. “Blind van liefde dacht ik dat het aan mij lag. Die ervaring heeft lang mijn zelfvertrouwen aangetast.”

Blauwe plekken
Ook in Volkskrant Magazine deed de brunette een boekje open over haar relaties. Tevens vertelt de brunette hoe haar moeder erachter kwam dat haar dochter werd mishandeld. “Mijn moeder zei op een gegeven moment: ‘Kleed jij je maar eens uit, want je slaapt ineens in een pyjama en zo ken ik mijn dochter niet.’ Mijn benen zaten vol blauwe plekken.” Hoewel Rachel het contact tussen Roxeanne en haar vriend verbood,
duurde het nog een aantal maanden voordat Roxeanne hem daadwerkelijk verliet.

Album
Nadat Roxeanne een punt achter haar relatie had gezet, ging ze in therapie. “Eindelijk kon ik alles vertellen. Dat had ik uit schaamte nooit eerder gedaan.” Om de traumatische af te sluiten, schreef de zangeres alles van zich af voor haar nieuwe album In Mijn Bloed. “De beste wraak. En dan maar hopen dat ze zich aangesproken voelen. Het voelt als een soort mentale grote schoonmaak.”

Het nieuwe album van Roxeanne is vanaf 1 september te koop.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Shownieuws, Libelle, Volkskrant | Beeld ter illustratie