Ex-vriendin doet aangifte tegen Gers Pardoel wegens bedreiging

Er gaan al langere tijd geruchten dat de twee niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan

Dat Gers Pardoel en Sélina van Gool niet goed uit elkaar zijn gegaan, klinkt al langere tijd uit de geruchtenmolen. De gemoederen zijn nu blijkbaar zo hoog opgelopen tussen de twee, dat zijn ex-vriendin aangifte tegen hem heeft gedaan wegens onder meer bedreiging. 

Aangifte

Sélina maakte bij de politie melding van huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging, zo bevestigt ze aan RTL Boulevard. Omdat ze twee kinderen heeft met de zanger, Goud en Rocci, en hen in bescherming wil nemen, wil ze verder niets kwijt over de zaak.

Knallende ruzie

Eerder schreef Weekend dat de ex-lovers de afgelopen maanden alleen contact via e-mail hebben gehad. Toch besloten ze zo’n drie weken geleden elkaar op Curaçao te zien, waar Gers op vakantie was. Toen Sélina samen met hun twee kinderen op het eiland aankwam, ging het niet lang goed tussen haar en de zanger. Volgens een bron ontplofte de bom en liep het helemaal uit de hand, waarop Sélina besloot aangifte te doen tegen Gers.

Relatie

Gers en Sélina kregen in 2007 een relatie. Samen kregen ze twee kinderen, Goud en Rocci. In 2017 gingen ze uit elkaar, maar probeerden hun relatie later toch weer op te pakken. In 2020 bleek dit helaas niet te werken. “Gers was de man van mijn leven, maar het was op tussen ons. Onze kinderen zijn nu onze grootste prioriteit”, zei Sélina destijds tegen AD.

Lees ook: ‘Johnny de Mol gechanteerd en bedreigd door ex-vriendin’

Bron: RTL Boulevard, Weekend | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst