De ex-vriendin van koning Willem-Alexander? Die ziet er nu zó uit!

Huwelijksaanzoek
De toenmalige koningin Beatrix en moeder van Willem-Alexander liet destijds weten dat zij Emily een geschikte huwelijkskandidaat vond voor haar zoon. Dus als het aan de koningin lag, zat een koninklijke bruiloft er zeker wel in. Vier jaar verder in hun relatie, in 1998 werd er een exclusief bal ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de koningin georganiseerd. Als vriendin was Emily hier samen met Willem-Alexander aanwezig. Iedereen was op dit bal gespannen in afwachting wanneer Willem-Alexander haar ten huwelijk zou vragen. Deze vraag is nooit gekomen en kort na het bal gingen ze ieder hun eigen weg.

Scheiding
Een aantal jaren later, in 2002 trouwde Emily met één van de beste vrienden van de koning, Roderick van der Wijck. Zelfs Willem-Alexander en Máxima waren aanwezig op deze bruiloft. Tijdens hun huwelijk kregen ze twee zoons, Philip en Maurits. Desondanks werd haar huwelijk met Roderick geen succes en is ze tegenwoordig weer vrijgezel. Na de scheiding kocht Emily een eigen appartement in Den Haag.

Emily Bremers

Lees ook: Willem-Alexander onthult zijn geheim voor zijn goede huwelijk

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Willem Alexander (1967) door FaceMePLS onder de licentie CC BY 2.0, beeld Emily: Brunopress,, Patrick van Emst