Zo zien de ex-vriendinnen van prins William eruit

Aan deze dames gingen de titels duchess en Queen voorbij

Al sinds 2011 kennen we Kate Middleton als de vrouw van prins William, de hertogin van Cambridge en de toekomstige koningin-gemalin van het Verenigd Koninkrijk. Maar al deze titels hadden ook aan Kates neus voorbij kunnen gaan. Naar verluidt kwamen namelijk deze dames eerst in beeld als (mogelijke) vriendin van prins William.

Davina Duckworth-Chad

Aan het einde van de jaren negentig werd prins William regelmatig gezien met de knappe Davina. Ze zouden in 1999 samen een vakantie op een cruiseschip hebben doorgebracht. Hoewel de liefde weer uitdoofde, bleven William en Davina wel vrienden. Prins William en prins Harry waren aanwezig bij het huwelijk van Davina met Tom Barker in 2004. Davina zelf was er ook bij toen William met Kate in het huwelijksbootje stapte.

Naast goede vrienden zijn William en Davina ook nog verre familie van elkaar. De moeder van Davina was namelijk een achternicht van Williams moeder, prinses Diana.

Olivia Hunt

Tijdens zijn eerste jaar op de universiteit was prins William korte tijd samen met Olivia Hunt. De blondine moest echter snel plaatsmaken voor iemand anders. “Olivia was de vriendin van William toen hij Kate voor het eerst ontmoette. Zodra Kate in beeld kwam, was het snel voorbij tussen hem en Olivia”, zo vertelden bronnen aan koningshuisverslaggever Katie Nicholl.

Ondanks het abrupte einde hebben prins William en Olivia wel een goede band weten te behouden. Olivia is inmiddels getrouwd met Nicholas Wilkinson en het stel zou samen met William en Kate op skivakantie zijn geweest.

Rose Farquhar

Prins William en Rose kennen elkaar al sinds hun kindertijd en zouden op latere leeftijd kort met elkaar hebben gedatet. Volgens E! was Rose zelfs Williams eerste serieuze vriendin. Veel mensen vinden dat ze sprekend op hertogin Kate lijkt.

Nog steeds hebben William en Rose goed contact. Rose mag dan wel geen hertogin zijn geworden, ze staat alsnog in de spotlights als zangeres. In 2016 deed ze auditie bij de Britse versie van The Voice:

Benieuwd naar de andere exen van prins William? Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2