Facebook gaat heel erg veranderen en dit betekent dat voor jouw account!

Gelukkig kun je ons blijven volgen op Facebook!

Facebook verandert geregeld dingen, maar nog nooit zo ingrijpend als nu. Facebook wil er komend jaar heel anders uit gaan zien en de tijdlijn van de gebruikers anders indelen. Je kent het straks niet meer terug!

Gelukkig kun je ons nog wel blijven volgen.

Korter en effectiever
Mark Zuckerberg maakte bekend dat hij wil dat de tijd die mensen op Facebook spenderen minder wordt, maar wel effectiever. Om dit te bereiken wil hij dat de posts van vrienden en familie veel hoger komen te staan in de tijdlijn en die van bedrijven juist minder hoog. Naast dat bedrijven lager in de tijdlijn komen, moeten de berichten ook aan strengere eisen voldoen. De berichten komen dan pas op jouw tijdlijn als vrienden massaal reageren op een bericht. Dan wordt het volgens Facbook interessant voor jou en zul je het bericht zien.

Tijdlijn
Er zullen ongetwijfeld pagina’s zijn die jij graag in je tijdlijn wilt houden (Tips en Weetjes, bijvoorbeeld!). Gelukkig betekent deze vernieuwing niet dat je nooit meer berichten zult zien van ons, maar als je echt niks wilt missen kun je op de drie puntjes bij het bericht klikken en aanvinken ‘als eerste weergeven’. Op die manier zullen we wel hoog in de tijdlijn staan en mis je dus geen enkele tip of weetje.

Lees ook: Handig: zó kun je het beste een (donzen) hoofdkussen wassen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: pxhere