Familie Jelies uit Een Huis Vol onthult spannend project

De familie gaat ons land verlaten

Al een tijdje is de familie Jelies, bekend van het programma Een Huis Vol, bezig met een spannend project. De familie heeft er niks over los gelaten tot vandaag. Moeder Janneke besluit op Instagram te onthullen wat de familie van plan is: ze gaan emigreren naar Spanje!

Te koop

Onlangs heeft het gezin hun huis in Tollenbeek te koop gezet en nu is dus eindelijk bekend waarom. “Wij als gezin dromen al jaren ervan om naar Spanje te emigreren. En nu is dit in november onverwachts op ons pad gekomen om dit te realiseren”, schrijft Janneke op Instagram.

Instagram

De familie wil eerst wachten tot het huis in Tollenbeek is verkocht voordat ze naar Spanje vertrekken om huizen te bezichtigen. “Vandaar dat wij het ook niet eerder naar buiten wilde brengen omdat dit als gezin een hele grote stap is”, deelt Janneke. “Maar wij hebben dit al maanden / jaren op het oog om dit ooit te kunnen doen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fam jelies (@famjelies)

Spanje

Verhuizen naar Spanje is altijd al een grote droom geweest voor de familie Jelies. Ze willen daar als familie iets gaan opbouwen en zien deze stap als het begin van een nieuw avontuur. Het gezin heeft ook leuk nieuws voor hun fans want ze beloven hun volgers op de hoogte te houden van alle stappen die ze zetten in dit grote avontuur.

Lees ook: Hiermee verwijder jij op een gemakkelijke manier kalkaanslag

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @famjelies, KRO-NCRV, Een Huis Vol