Wat góéd! Familie Meiland brengt eigen wijn op de markt

Wijnen, wijnen, wijnen!

De Meilandjes verwierven dit jaar faam met hun kijkcijferkanon Chateau Meiland. Kijkers van het succesvolle SBS6-programma sloten de familieleden in hun hart en namen voorbeeld aan hun bourgondische levensstijl. Zo werd de lijfspreuk ‘wijnen, wijnen, wijnen’ van de familie Meiland meteen overgenomen – en nageleefd. Iets wat voor de familie Meiland naar meer smaakte. 

Martien Meiland kondigde vandaag op Instagram aan dat de familie hun eigen wijn op de markt brengt: La Famille Meiland.

Chateau-gevoel

Chateau Meiland was razend populair. Zo populair dat tig fans dolgraag in het kasteel van de Meilandjes willen overnachten. Wie binnenkort graag in Chateau Marillaux wil overnachten komt dan ook van een koude kermis thuis. Het chateau is in 2019 en 2020 helemaal volgeboekt. De familie Meiland wil teleurgestelde fans dolgraag het ‘chateau-gevoel’ geven en komt daarom met hun eigen wijn op de proppen.

Wijn

“Hallo allemaal in Nederland!”, zegt Martien enthousiast in een video die hij deelt op Instagram. “Wij zijn dit jaar helemaal volgeboekt en volgend jaar ook. Eigenlijk willen wij het chateau ‘overbrengen’ naar Nederland en dat gaan wij doen door onze huiswijn!”, gaat de kasteelheer vrolijk verder. Het kiezen van de huiswijnen voor de La Famille Meiland-collectie was voor de nieuwbakken BN’ers geen straf. “We zijn de hele dag bij een wijnboer geweest waar we hebben geproefd. En uiteindelijk hebben we drie favoriete huiswijnen geselecteerd: een fruitige Merlot, een sprankelende Chardonnay en frisse Rosé.”

Bestellen

Wie deze wijnen dolgraag wil proeven, moet nog even geduld hebben. De wijnen zijn al wel te bestellen, maar worden nog niet bezorgd. “Vanaf 6 december worden ze afgeleverd”, licht Martien toe. “Wij gaan de hele maand december natuurlijk wijnen, wijnen, wijnen. Natuurlijk veel meer dan we al deden”, grapt de kasteelheer. Wie het druivennat van de familie wil bestellen kan dat hier doen. 

 

Lees ook: Caroline van Eeden slaat nieuw pad in: ‘Het is een droom die uitkomt’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Martien Meiland, Wijnvoordeel | Beeld: Videostill