Familie Meiland legt ruzie met Nadège toch nog bij

ruzie Nadège

Al zit niet iedereen op een verzoening te wachten

Lange tijd was er ruzie tussen de familie Meiland en Nadège, hun voormalige huishoudster uit het chateau. Nu lijken Erica en Nadège de strijdbijl te willen begraven.

Flinke ruzie

Waar Nadège eerst nog gezellig meeging op vakantie met de Meilandjes, konden de twee partijen elkaar enige tijd later niet luchten of zien. Er was veel onduidelijkheid en onenigheid over het ontslag van Nadège, die vervolgens uit de school klapte over de familie. De ruzie werd daardoor breed uitgemeten in de pers.

Voorzichtige verzoening

Na het overlijden van Bommel, het hondje van de familie Meiland, besluit Nadège toch weer voorzichtig contact te zoeken. In Chateau Meiland is te zien dat ze haar voormalige werkgevers een mailtje stuurt om hen te condoleren met dit verlies. Dat stemt de familie meteen wat milder. “Ik vind het toch aardig”, aldus Martien. Ook Maxime geeft dat toe: “Het valt mij toch mee van Nadège.”

Op bezoek

Erica en Martien lijkt het daarom een goed idee om Nadège weer eens op te zoeken als ze in de omgeving zijn. “Op een gegeven moment is het ook gewoon klaar, moet je het begraven en is het gewoon weer goed”, besluit Erica.

Niet meer zien

Maxime zit echter niet op een verzoening te wachten, waarna haar moeder haar ‘jong en hard’ noemt. “We hebben gewoon mot gehad omdat we het niet over dingen eens waren. Maar dan zie je: jonge mensen zijn dan veel feller. En wij denken dan: prima toch? Het is toch veel beter als je alles achter je kunt laten en daar gezellig een kop koffie…Even vragen hoe het met haar gaat”, vindt Erica. Maxime houdt echter voet bij stuk: “Ik hoef haar niet te zien.”

Lees ook: Stapt Henk Krol met bed & breakfast in de voetsporen van Martien Meiland?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill