Familie Meiland blikt terug op ongekend succes Chateau Meiland

Precies een jaar geleden vertrok de familie Meiland naar Frankrijk

Martien, Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire: de Meilandjes zijn een groot succes in Nederland. Op Instagram blikt de familie terug op een bevlogen en succesvol jaar. Het is namelijk precies 12 maanden geleden dat ze hun spullen pakten in het Nederlandse Noordwijk en naar het Franse Chateau in Beynac vertrokken.

Terugblik op 2019

Dochter Maxime deelt een gezamenlijk familiekiekje via Instagram, waarbij ze stilstaat bij het afgelopen jaar. “Vandaag precies 1 jaar geleden kwamen wij hier aan in de modder en de kou”, begint Maxime haar bericht op Instagram. Het Chateau Meiland-avontuur ging van start en in de eerste aflevering zagen we hoe de familie Meiland met alle bezittingen vanuit Nederland naar Frankrijk vertrok.  “Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar.”

Instagrambericht Maxime

Maxime wil graag van het moment gebruikmaken om alle trouwe kijkers, fans en gasten van Chateau Marillaux te bedanken. “Wij willen alle fans bedanken voor de vele enthousiaste en lieve berichten. En alle gasten die we hebben kunnen verwelkomen in het chateau willen wij van harte bedanken voor hun gezelligheid. Dus wij zeggen proost op een nieuw seizoen ‘au chateau’!!”

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Na een bevlogen jaar en een Frans Chateau dat heel 2020 al is volgeboekt, kunnen de Meilandjes met trots terugkijken op hun avontuur. Ook een nieuw seizoen van het succesvolle realityprogramma staat al op de planning. Voor de fans een leuk moment om naar uit te kijken. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start zal gaan, is nog niet bekend.

Lees ook: Nederlandse acteurs die succesvol zijn in het buitenland

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen