Vini vini vini! Familie Meiland is op vakantie in het zonnige Italië

familie-meiland-in-Italie

Dochter Maxime deelt een zonnige foto met haar moeder

De familie Meiland heeft een drukke periode achter de rug. Zo is Maxime gaan samenwonen met haar vriend Leroy, en zijn ze in verwachting van hun eerste kind. Martien en Erica hebben ook een eigen optrekje gevonden en zijn inmiddels ook al verhuisd. En Martien maakt ook nog eens zijn debuut op het witte doek. Hoog tijd dus voor een welverdiende vakantie naar het zonovergoten Italië!

Shownieuws

Martien, Maxime en Erica zijn naar het zuiden van Europa vertrokken voor een vakantie onder de Italiaanse zon. Het zou om een shoptrip gaan, maar het management van de familie laat doorschemeren dat er iets zakelijks aan de hand is. Shownieuws heeft vanavond de primeur om het nieuws naar buiten te brengen, maar mensen hebben nu al hun speculaties.

‘Nog een kasteel’

Evert Santegoeds, roddelkoning van de lage landen en Shownieuws-collega, denkt te weten waar het over gaat. “Ze zitten in Milaan”, begint hij zijn verhaal. “Wat ze daar doen, is niet helemaal duidelijk. Ik weet niet of ze er nog een kasteel bij willen hebben, dat waag ik eigenlijk te betwijfelen.” Ook voor hem zijn er dus geheimen, want hij kon er maar niet op komen wat er aan de hand is.

De naam

Na zijn hersenen gekraakt te hebben, denkt hij het te weten: “Ik zat eens te denken: de naam ‘Meiland’, waar zou dat vandaan komen? Ik weet wel dat in Duitsland Milaan ‘Mailand’ is, dus of ze nu naar hun roots gaan zoeken, ik weet het niet. Voor hetzelfde geld zie ik ze vliegen en denk ik veel te diep na. En zijn ze gewoon aan het shoppen”, aldus Evert.

Zonnige foto’s

Gelukkig wordt vanavond bekendgemaakt wat de familie Meiland daar eigenlijk doet. Ondertussen kunnen we al wel genieten van de zonnige foto’s van dochter Maxime. Op een foto is te zien dat ze in het stadje Como zijn, en poseert Maxime samen met moeder Erica. Wat een lieve foto! Klik op het pijltje om de innige foto van moeder en dochter te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook: Reisadvies voor Duitsland, Oostenrijk en deel Italië van oranje naar geel

Bron: SuperGuided | Beeld: BrunoPress