Familie van Meghan Markle weer over de schreef: ‘het is Meghans schuld’


Het drama blijft maar doorgaan met de familie van Meghan Markle

De familie van Meghan Markle houdt maar niet op met tegen de paparazzi praten. Ze hebben allemaal hun mening paraat: Meghan zou haar familie in de steek hebben gelaten, met name haar vader Thomas. Halfzus Samantha haalde gisteren op de verjaardag van Thomas Markle uit naar Meghan, die haar vader zogenaamd compleet links zou laten liggen.

De waarheid komt aan het licht.

Samantha

Gisteren liet Samantha Markle zich uit op Twitter over Meghans gedrag. Het schoot Samantha in het verkeerde keelgat dat Meghan gisteren een eerbetoon deed aan Nelson Mandela in plaats van op de verjaardag van haar vader te zijn. Meghan was op een evenement om de honderdste verjaardag van Mandela te gedenken. Volgens Samantha was dit not done, omdat de jarige Thomas Markle op sterven ligt en zijn eigen dochter hem niet wil zien. Ze zei zelfs dat als hun vader zou komen te overlijden, dat het Meghans schuld zou zijn. Dat is niet mals…

Thomas

De vader van Meghan, Thomas Markle, was niet aanwezig op de bruiloft van zijn dochter omdat hij in het ziekenhuis zou liggen met hartproblemen. Vandaag werd echter duidelijk dat dit allemaal gelogen was. Hij vertelde namelijk aan de Daily Mail dat hij in het Sharp Chula Vista Medical Center lag voor een operatie. De journalisten van de Daily Mail pleegden een belletje en kregen te horen dat daar nooit ene Thomas Markle had ingecheckt.

Leugens

De operatie van Thomas Markle was duidelijk een smoesje om niet te komen. Hij had zich dusdanig misdragen voor de paparazzi, dat het Britste Koningshuis het niet echt zag zitten dat hij zou komen. Om verdere schaamte te voorkomen, verzon hij een leugentje om bestwil. Zijn gezondheid is dus niet in zo’n kritieke toestand als de familie wil laten doen overkomen.

Beledigend

De familie van Meghan Markle blijft maar doorgaan met de leugens en het bedrog. Ze lijken er alles aan te doen om een slaatje te slaan uit Meghans succes en willen maar wat graag met de media praten. Samantha schreef een boek over haar halfzusje en Thomas raakt niet uitgepraat over het feit dat hij zijn dochter niet kan zien, zogenaamd door het Britse Koningshuis. In werkelijkheid had Meghan al tien jaar lang nauwelijks contact met haar familie. Wij denken dat dit na deze beschuldigingen niet gauw gaat veranderen.

Lees ook: Vader Meghan Markle maakt zich grote zorgen om dochter: ik zie de pijn door de glimlach van Meghan heen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Beau Monde, Grazia | Beeld: Videostill