Familieleden van zangeres Sieneke opgepakt voor runnen van drugslab

Sieneke familie drugslab

Sieneke is erg aangeslagen door het nieuws

Verdrietig en vooral heftig nieuws voor de 26-jarige zangeres Sieneke en haar familie. Meerdere familieleden, de oom, opa en broer van de bekende volkszangeres zijn gisteren opgepakt. De politie ontdekte een drugslab waarin de familieleden actief waren. 

Aangeslagen

Aan de Gelderlander laat het management van Sieneke weten dat ze enorm is aangeslagen door het nieuws. “Ze is erg geschrokken van alles wat er zich op dit moment afspeelt binnen haar familie. Door de grote onduidelijkheid die er is, is het geven van een uitgebreide reactie niet mogelijk. Sieneke richt zich volledig en vol trots op haar gezin én zangcarrière.”

Drugslab

De politie ontdekte in Nijmegen het drugslab bij een truckbedrijf. Nadat er brand was uitgebroken in het bedrijf rukte de politie en brandweer uit. In een loods troffen de agenten een laboratorium aan waar drugs zoals MDMA of xtc worden gemaakt. Ook is er een hennepkwekerij gevonden op het terrein. De politie heeft een groot deel van het terrein in Nijmegen afgesloten omdat de chemische stoffen gevaar konden opleveren.

Zangcarrière

Sieneke werd in 2007 bekend in Nederland nadat ze haar eerste CD uitbracht. Later, 2010 vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival. Tijdens deze editie van het songfestival voerde alle deelnemers een versie van het door Pierre Kartner geschreven lied Ik ben verliefd (Sha-la-lie) uit.

Lees ook: Verschrikkelijk drama voor Connie Witteman: “Het maakt me verschrikkelijk verdrietig”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Flickr, Aktiv | Oslo.nl