Famke Louise reageert op bakken kritiek over omgang huisdier

‘Ik ga met mijn hond om zoals ik dat wil’

Nadat Famke Louise en gezellige dag met haar puppy filmde en op Instagram deelde, werd ze overladen met kritiek. Veel volgers vinden dat de zangeres niet goed met haar hondje omgaat, maar Famke zelf bijt van zich af.

Trimsalon

In het Instagramverhaal van de 22-jarige influencer was te zien hoe ze met haar puppy een bezoekje bracht aan de trimsalon. Wat echter bij veel volgers in het verkeerde keelgat schoot, was dat Famke haar hond ook verkleedde in een kerstmanpak en een dansje met hem deed. Op social media werd de zangeres dan ook overladen met kritische berichten.

‘Mijn hond laat alles toe’

Volgens Famke zelf is er helemaal niets aan de hand. “Ik ga gewoon met mijn hond om op een manier hoe ik dat wil”, vertelt ze in haar Instagramverhaal. “Jullie weten niet hoe mijn hond is. Mijn hond laat alles toe. Die vindt het leuk om aandacht te krijgen, leuk als ik zo met hem omga. Dat weet ik, want ik slaap met hem, ik zorg voor hem en ik ben elke dag met hem. Dus ik kan dat weten.”

Aan het woord

Famke vat het nog even samen: “Even voor de duidelijkheid: het is mijn hond, ik snap dat jullie zo denken, maar ik weet wat ik wel en niet kan doen.” Ook de pup zelf laat Famke nog even ‘aan het woord’ voor de camera. Zo is te zien dat het hondje enthousiast de hand van zijn baasje likt. Dat de zangeres zich verder weinig aantrekt van de kritiek, bewijst ze door meteen weer een filmpje van haar hond te plaatsen, ditmaal terwijl het diertje een Gucci-trui draagt.

Lees ook: Rachel Hazes krijgt bakken kritiek na pronken met dure spullen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Arjo Frank