Fans zijn boos en verkopen massaal de kaarten voor het concert van Anouk

 

Je kan al een kaartje krijgen voor maar 5 euro!

Vanavond geeft de zangeres een concert op het strand van Scheveningen. De kaartjes waren binnen no-time uitverkocht, maar nu willen fans massaal van de kaarten af door een beslissing van de organisatie omwille van het slechte weer dat vandaag over ons land trekt. 

Sommige kaartjes zijn al voor vijf euro te bemachtigen, terwijl de kaartjes officieel veertig euro kostten.

Ingekort
De organisatie van het concert liet vanochtend weten dat het concert gewon doorgaat, maar in een afgeslankte vorm. De optredens van Piñata en Friends of the Family zijn beide geschrapt vanwege het slechte weer. Dit leidde tot veel verontwaardiging onder de fans. Nu zouden ze voor hun geld ‘alleen’ Anouk maar te zien krijgen. Daarvoor willen velen niet in de regen gaan staan en ze verkopen dan ook massaal hun kaartjes. Sommige kaartjes worden voor maar vijf euro verkocht.

Onweer
Behalve dat men boos is dat het concert ingekort wordt, vinden sommigen ook dat het concert in zijn volledigheid moet worden afgelast. Het zou aan de kust gaan onweren met veel wind. Dit zouden geen goede omstandigheden voor een concert zijn. Gelukkig voor Anouk zijn er ook mensen die nog steeds naar het concert willen gaan, ondanks de regen en het ingekorte programma. “Zolang er geen onweer is vind ik het prima”, vertelt één van de concertgangers op social media.

Dit artikel nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill