Fans ontroerd door emotioneel nummer André van Duin en Danny Vera

Het nummer is een eerbetoon aan de overleden man van André

Gisteravond wisten André van Duin en Danny Vera de kijkers van het programma Matthijs gaat door omver te blazen met een prachtig nummer. Het nummer Voor Altijd werd door Danny geschreven, en opgevoerd als eerbetoon aan Martin, de overleden man van André.

Voor iedereen

Het nummer werd tijdens het nieuwe programma van Matthijs van Nieuwkerk, Matthijs gaat door, voor het eerst ten gehore gebracht. Volgens André is het nummer een afscheidsbrief aan zijn overleden liefde Martin. Alhoewel, de zanger wil graag benadrukken dat het nummer voor iedereen is. “Dit liedje is voor iedereen, want iedereen kan het zich aantrekken, omdat iedereen dit een keer meemaakt.”

Danny Vera

Danny Vera schreef het prachtige nummer, en deed dit naar eigen zeggen in een half uurtje. “Het is een beetje alsof je op de radio zoekt. Meestal is het bij mij ruis, maar soms tune je in een keer in en heb je wat”, legt hij uit. En ondanks dat de muzikant zelf ook over een gouden keel beschikt, hoorde hij tijdens het schrijfproces de warme stem van André in zijn gedachten. Dit bracht hem op het idee om André een e-mail te sturen, en te vragen of hij de tekst wilde zingen.

Emotioneel

Dat het nummer van het tweetal een daverend succes is, dat bleek wel na de uitzending van Matthijs gaat door. De positieve reacties stroomden via Twitter binnen, aangezien kijkers van het programma enorm geraakt werden door het nummer van de twee. “Prachtig liedje. Tranen in mijn ogen”, “Tranen over mijn wangen”, “André van Duin is de koning van Nederland” en “André en Danny, het duo waarvan je nooit wist dat je het nodig had”, klinkt het op Twitter.

Benieuwd naar het nummer van André van Duin en Danny Vera? Bekijk onderstaande video: 

Lees ook: André van Duin ontvangt belangrijke prijs en grapt: ‘Nog nooit van gehoord’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress