Fans van Bed & Breakfast opgelet: déze B&B staat te koop!

Bed & Breakfast

‘We zijn gestopt met onze bedrijven en willen meer reizen en meer leuke dingen doen’

Ben jij een groot fan van het programma Bed & Breakfast? Dan kun je je vast de luxe villa met B&B in Prinsenbeek nog herinneren. Deze B&B werd gerund door Ruud Schoone en Jorg Braat. Goed nieuws voor fans, want dit droompaleis staat op dit moment te koop voor maar liefst 3,5 miljoen euro.

Te koop

Ruud en Jorg hebben slechts vijf jaar in de villa gewoond voordat ze dit prachtige stulpje te koop hadden gezet. De grote vraag: waarom? De woning is van alle gemakken voorzien, van een bioscoop, sauna, zwembad tot zes slaapkamers. “We zijn gestopt met onze bedrijven en willen meer reizen en meer leuke dingen doen”, vertelt Jorg aan het AD. “Dan is dit huis niet altijd praktisch. Het heeft namelijk veel zorg nodig.”

De twee mannen weten echter nog niet precies wat ze gaan doen. “Misschien gaan we zelf een huis bouwen of naar het buitenland. Voorlopig beginnen we nog geen nieuwe B&B, maar we blijven ondernemers en staan nooit stil, dus wie weet wat de toekomst brengt.”

Vol is vol

De prachtige B&B van het stel is nog maar 2,5 jaar oud en werd in één klap super populair in het NPO-programma Bed & Breakfast. Het bleek een goede reclame te zijn, want sindsdien zit de B&B standaard vol. Wij snappen wel waarom, het ziet er namelijk prachtig uit:

achtertuin

Beeld: Funda

achtertuin 2

Beeld: Funda

achtertuin 3

Beeld: Funda

Bed & Breakfast

In het MAX programma ‘Bed & Breakfast‘, vellen drie koppels een oordeel over elkaars Bed & Breakfast. De drie koppels logeren allemaal één nacht bij elkaar en mogen tijdens het bezoek elkaars Bed & Breakfast grondig onderzoeken. Na ieder verblijf beoordelen de stellen de betreffende accommodatie door een zelfgekozen bedrag in een envelop te doen. Het stel waarbij de inhoud van de enveloppen de overnachtingsprijs het meeste overstijgt, wint de uitzending.

Lees ook: Huis te koop zetten? Met deze tips fotograaf je hem op z’n best

Bron: RTL Nieuws | Beeld: © Funda