Fans hebben weer hoop na dit filmpje van Qmusic: worden Mattie en Wietze weer ‘matties’?

Zou het echt waar zijn, een reünie tussen Mattie en Wietze?

Mattie en Wietze, een waar radio-fenomeen. De ruzie tussen de twee radio-coryfeeën Mattie Valk en Wietze de Jager heeft de afgelopen maanden de gemoederen flink bezig gehouden en de breuk tussen de voormalig collega’s en boezemvrienden leek onomkeerbaar. Mattie onderhandelde achter de rug van Wietze om over een soloshow bij Q-music, dit terwijl het duo samen naar Sky Radio zou gaan. 

Matennaaier
Dit biechtte hij uiteindelijk op aan Wietze, via een appje. Wietze schreef een woedende en teleurgestelde email aan zijn vriend en verweet hem dat het radioduo door hem ‘persoonlijk om zeep is geholpen.’ “Je geeft daarmee in mijn ogen aan dat het voor de luisteraars belangrijker is dat jij radio maakt, in plaats van hen de Mattie & Wietze ochtendshow te geven. Daarmee is het voortaan jouw ego waarnaar men mag gaan luisteren”, zo schreef de kwade Wietze. “Hoe denk je dat de luisteraars dit zullen beoordelen? De zielige Mattie die werd bedrogen, blijkt zelf de grootste bedrieger. Een matennaaier voor wie een bankrekening belangrijker is, dan afspraken nakomen en een goede vriendschap.”

Mysterieus filmpje
Met deze harde woorden leek het einde van de vriendschap bezegeld, maar door een mysterieus filmpje op het Instagramaccount van Qmusic wordt volop gespeculeerd over een verzoening. ‘Vanaf volgende week bij Q. Terug en vernieuwd…’, is de tekst die iemand op een ouderwetse typemachine tikt. Bij het videootje luidt het bijschrift: “Zet het in je agenda: dinsdag 1 augustus.” Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de rubriek ‘Het Geluid’, maar hoopvolle fans vermoeden dat het om een comeback van het legendarische duo gaat. Sinds die heftige breuk van de twee eerst zo goede vrienden brengt Wietze veel tijd thuis door met zijn dochtertje. Over zijn toekomstplannen is verder niet veel bekend. Mattie is momenteel op vakantie.

Vond je dit artikel interessant? Bewaar ‘m op Pinterest

Zet het in je agenda: dinsdag 1 augustus.

Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl) op

Bron: AD, Glamour | Beeld videostill