Fantastisch: Johnny de Mol en zijn Anouk hebben groot nieuws!

Wij feliciteren het koppel van harte! 

Nog niet zo lang geleden maakte Johnny de Mol bekend op een knie te zijn gegaan voor zijn Anouk. Maar daar hield de feestvreugde niet op. Johnny maakte onlangs nóg mooier nieuws bekend. Inderdaad: het koppel verwacht een kindje!

Op Instagram maakte Johnny het mooie nieuws bekend.

Bekendmaking
Een foto van vier paar schoenen met daaronder het geboortejaar van de eigenaar en een groot vraagteken bij het laatste paar schoentjes met daaronder 2018; meer was er voor het stel niet nodig om duidelijk te maken dat een kindje onderweg is. “Je bent zo welkom en wij zijn intenst gelukkig!”, schrijft Johnny bij de foto. ‘Mooier dan dit’ wordt het volgens de 38-jarige niet. In 2018 wordt het kindje verwacht en daarmee wordt Johnny voor het eerst vader. Anouk van Schie heeft uit een eerdere relatie al een dochter.

Felicitaties
Het regende op social media felicitaties binnen voor Johnny en Anouk. Iedereen is hartstikke blij voor de twee en maken dat graag duidelijk met een lief berichtje. Gisteren reageerde Johnny op de felicitaties met een foto van hem en Anouk in bed: “Wat een heerlijke zondag! Dank voor alle lieve felicitaties en mooie berichtjes.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill