Fantastisch, je kunt nu grátis kans maken op een verblijf bij Center Parcs!

Je hoeft er bijna niets voor te doen!

Kun jij wel een verblijf in Center Parcs gebruiken? Dan moet  je echt even gebruik maken van deze actie! Je maakt namelijk kans op een verblijf bij Center Parcs in een premium cottage en het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een leuk spelletje

Center Parcs; wie heeft daar nu niet de nodige weekendjes doorgebracht als kind? De parken, die altijd in een groene omgeving liggen, zijn ideaal voor de broodnodige ontspanning en bieden vaak meer dan genoeg vertier voor de (klein)kinderen. Hoog tijd dus voor jou en je partner/gezin/familie om er even lekker op uit te trekken. Maar ja, dat prijskaartje.. Niet getreurd; je kunt nu gratis kans maken op een verblijf in een premium cottage!

Een premium cottage van Center Parcs is ook niet zomaar een vakantiehuis; alle accomodaties hebben een plekje gekregen midden in de natuur. Een groener weekendje weg kun je je niet voorstellen! Ook zijn de cottages niet allemaal ‘gewone’ huisjes; zo kun je ook verblijven in een Boomhuis of Woonboot. Als je meedoet met het ‘Center Parcs Activiteiten Spel‘ kun je kans maken op een verblijf in zo’n premium cottage in één van de zes ‘4 bird-parken’: De Huttenheugte, Het Meerdal, Port Zélande, Erperheide (BE), Park Bostalsee (DE) en Park Hochsauerland (DE). Het kost je niets en het neemt maar een paar minuten van je tijd in beslag.

Probeer het spel hier!