Wow! Fantastisch nieuws voor Boer zoekt Vrouw

De programmamakers mogen trots zijn

De afgelopen maanden was Nederland in de ban van Boer zoekt Vrouw Europa. Van zoete romantiek tot tenenkrommende gesprekken, heel het land kon meegenieten met de hoogte- en dieptepunten van de boeren. Er keken zelfs zóveel mensen, dat het programma een NPO Start Award ontving.

NPO Start Awards

De NPO Start Awards worden elk jaar uitgereikt aan de meest gestreamde programma’s van het jaar op streamingplatform NPO Start. En hier was Boer Zoekt Vrouw er dus één van! Het programma heeft de award gewonnen in de categorie ‘human interest en reality’. Op Instagram is te zien hoe Yvon Jaspers de award in ontvangst neemt, in het bijzijn van alle boeren van de afgelopen seizoenen. De KRO-NCRV schrijft trots: “Leuk nieuws: Boer zoekt vrouw Europa is bekroond met een NPO Start Award! Het is het meest gestreamde programma op NPO Start in de categorie human interest en reality. Met dank aan jullie!”

Overige winnaars

Boer zoekt Vrouw is niet de enige winnaar van de NPO Start Awards. Oogappels won voor de tweede keer op rij de prijs voor meest gestreamde serie, terwijl Lampje de titel van meest gestreamde jeugdprogramma verdiende. De award voor de meest gestreamde documentaire ging naar Selma: Op Mijn Manier.

Yvon Jaspers

Helaas moeten we nu weer een jaar wachten op een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar gelukkig hoeven we presentatrice Yvon Jaspers niet lang te missen. In januari gaat ze het programma Kook van Jou presenteren. In dit programma gaat Yvon het land af om te koken met mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Deze maaltijden brengen ze vervolgens langs bij iemand, om diegene te bedanken voor hun steun. En dat levert natuurlijk veel mooie en indrukwekkende verhalen op. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Oeh! The Streamers keren terug met gratis kerstconcert

Bron: Love Reality, KRO-NCRV, Instagram @boerzoektvrouwofficial  | Beeld: KRO-NCRV / Linelle Deunk

Array