Fantastisch nieuws voor voormalig GTST-actrice Toprak Yalçiner 

Toprak

Wij wensen haar en haar partner veel geluk

Het is feest in het huis van Toprak Yalçiner en haar vriend Mats. De oud-Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice is namelijk zwanger van hun eerste kindje. Dit maakte de actrice bekend via een zoet kiekje op Instagram.

Toprak is al drie jaar samen met haar vriend Mats.

Dolblij
“We hebben een primeurtje voor jullie!”, begint Toprak haar Instagrampost. Op het kiekje zijn Toprak en haar 3-jaar jongere vriend Mats te zien die door het dolle heen zijn. “Mats en ik worden papa & mama!”, onthulde de dertigjarige actrice. “We zijn heel blij met de komst van de kleine.”

Uitstekend
Toprak had volgens het AD al jaren de wens om een kindje te adopteren, maar is in tegenstelling nu zelf zwanger van haar eerste kindje. “Ze maakt het uitstekend”, liet haar manager weten aan het Algemeen Dagblad.

Ontmoeting
Toprak leerde haar vriend al enige tijd geleden kennen, maar pas sinds drie jaar zijn ze een stel. Toprak en Mats hadden beiden tijdens hun eerste ontmoeting een relatie, waardoor de liefde pas later opbloeide. Pas toen ze beiden vrijgezel waren, mochten ze volgens Toprak ‘ineens toegeven aan de aantrekkingskracht die er al die tijd was’. Drie jaar later vindt Toprak de horecaondernemer nog steeds zeer aantrekkelijk: “Hij is zo leuk. Hij is echt de liefste en leukste. Als ik bij hem ben, voel ik mij rustig. Hij is zorgzaam en megaknap”, liet ze weten aan het AD.

Wij wensen de mama en papa in spé veel geluk met elkaar en wensen Toprak een voorspoedige zwangerschap toe.

Lees ook: Zó ziet de stiefzoon van Chantal Janzen eruit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: Videostill Youtube, Instagram