Feest dit weekend bij André Hazes en Monique Westenberg


Beschuit met roze muisjes bij André Hazes en Monique Westenberg

Nee, Monique is nog niet zwanger van hun tweede kindje, maar André Hazes en Monique Westenberg zijn oom en tante geworden. De schoonzus van Monique, Jerney Westenberg, is donderdagavond bevallen van een meisje, Liv Romée Loa.

Wat en leuk nieuws.

Tante

Monique is door het dolle heen dat ze weer tante is geworden. Ze maakte dit bekend op Instagram, waar ze een foto deelde van haar kersverse nichtje. “Daar ben je dan,” schrijft Monique. “Wat was het bijzonder om bij jouw geboorte te mogen zijn. Ik ben ontzettend trots op jouw mama en papa die zowel de afgelopen maanden als gisteren gevochten hebben om jou een welkom op deze wereld te geven die je verdient.” Monique is met recht trots op haar kleine nichtje, Liv.

Oom

Ook oom André deelt een foto van de kleine Liv. Hij schrijft “Wat zou ik meer genieten van mijn tweede haar eerste levensjaar…” Waarschijnlijk doelt André op het feit dat hij nogal afwezig was toen zijn zoontje Dré nog een baby was. Wellicht hint hij dat hij wel een tweede kind zou willen met Monique? Misschien mogen we in de toekomst schrijven over heugelijk babynieuws voor André en Monique.

Zusje

Baby Liv is het kleine zusje van Day van drie. Matthieu, de broer van Monique, en zijn vrouw Jerney werden drie jaar geleden ouders van Day en mochten nu hun tweede dochtertje Liv verwelkomen. Ze zijn door het dolle heen en enorm trotse ouders. Ook oom en tante André en Monique zijn dolblij. Kleine André is enorm benieuwd naar de baby, zien we op Instagram.

Andre’s eerste ontmoeting met zijn baby nichtje Liv ?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Video: Toerist aait leeuw tijdens safari, mensen leren het ook nooit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill