Feest in huize Borsato: dochter Jade (18) is geslaagd

Borsato-geslaagd

De trotste ouders delen een lief bericht op hun social media

Nu de rust weer in huize Borsato is teruggekeerd, is het tijd voor een feestje. De jongste dochter van Marco en Leontine is namelijk geslaagd voor haar diploma. Reden genoeg voor de ouders om hun jongste kroost in de spotlight te zetten.

Verrassingsfeestje

De vlag hangt uit bij Marco en Leontine Borsato. Dochter Jade (18) is namelijk geslaagd voor haar diploma. Om dat te vieren, hebben ze Jade verrast met een klein feestje en een feestelijke picknick. Zowel familie als vrienden stonden paraat om deze feestelijke dag met Jade te vieren. Een trotse Marco zegt op zijn Instagram: “Onze dochter is geslaagd en we hadden dus een leuke verrassing voor haar na een moeilijk corona jaar.” Ook deelt hij met zijn volgers het filmpje van een verraste Jade en zie je in het filmpje een innige foto van Marco en Leontine. Bekijk het filmpje hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Mijlpaal

Naast Marco, gaf ook moeder Leontine een ode aan Jade. In een Instagram-bericht schrijft ze aan haar dochter: “Wat een mijlpaal, ook onze jongste heeft de middelbare school afgerond en haar diploma in the pocket.” Ze schrijft onwijs trots te zijn op haar dochter, en wenst haar veel goeds toe voor de toekomst. “Nu ga jij je droom leven. En dat gaat jou lukken!” Wat een lieve woorden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Lees ook: Hilarisch: Chantal Janzen maakt opmerking over de ‘paling’ van Jan Smit

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress