4 hilarische feitjes over mensen die in februari geboren zijn

februari

Wist jij nummer 4 al?

Februari staat bekend als de maand van de liefde: want Valentijnsdag. Maar dat is uiteraard niet het enige leuke aan februari, want er zijn weer een heleboel mensen die deze maand weer een paar kaarsjes mogen uitblazen. De gelukkigen die in februari jarig zijn, worden gekenmerkt als vrolijke en creatieve mensen, maar wist je deze dingen al over februaribaby’s?

Ben jij geboren in februari? Dan beschik je over een paar goede eigenschappen.

Ze zijn niet snel geïrriteerd
Uiteraard hebben ook degenen die in februari geboren zijn weleens een kort lontje, maar over het algemeen hebben ze behoorlijk wat geduld. Uit een Hongaars onderzoek blijkt dat degenen die in de winter op de wereld kwamen, minder last hebben van stemmingswisselingen dan kinderen die in een ander seizoen zijn geboren.

Ze hebben meer kans om beroemd te worden
The Journal of Social Sciences publiceerde een interessant onderzoek. Uit een studie bleek dat de meeste beroemde mensen het sterrenbeeld Waterman hebben. Van politici tot bestsellers en van sporthelden tot acteurs, veel van hen kwamen in februari (oké, ook in januari) ter wereld.

Schrikkeljaar baby’s zijn extra bijzonder
Ben jij geboren op een schrikkeldag? Dan moet je je verjaardag dit jaar helaas -weer- overslaan en kun je het pas in 2020 ‘vieren.’ Maar bedenk eens hoe bijzonder het is als je op 29 februari bent geboren. De kans dat een kind op deze dag wordt geboren is heel klein (1 op de 1461 baby’s). Ook al is het soms lastig om je verjaardag te vieren, je bent wel heel bijzonder ;).

Jouw geboortesteen is een amethist
Zoals iedereen een sterrenbeeld heeft, heeft ook iedereen een geboortesteen. Voor degenen die geboren zijn in februari is dat de prachtige amethist. De steen symboliseert moed en klasse.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Purewow | Beeld: Pixabay