Felle kritiek op Doutzen Kroes na plaatsen bikinifoto

Doutzen Kroes

Volgens haar volgers zou ze veel te mager zijn

Doutzen Kroes ligt behoorlijk onder vuur nadat ze een bikinifoto plaatste op Instagram. Volgens veel volgers zou ze namelijk extreem mager zijn. De reacties onder het plaatje zijn dan ook niet mals. Gelukkig voor het topmodel denkt niet iedereen er zo over en zijn er ook mensen die het juist voor haar opnemen.

Fotograaf William Rutten springt voor het topmodel in de bres.

Afgetraind

Op de foto is te zien hoe Doutzen samen met een vriendin in bikini poseert op een jacht. Hierbij zijn haar afgetrainde buikspieren goed zichtbaar en dat valt niet bij iedereen in de smaak. Zo noemt iemand de Friezin ‘vel over been’ en reageert een ander met: ‘Sorry Doutzen.. maar wat ben jij mager. Gewoon eng die buik!’

Respect

Gelukkig voor het topmodel zijn er ook mensen die het voor haar opnemen. Zo ook fotograaf William Rutten. ”Grappig dat het vooral vrouwen zijn die negatief reageren… vaak dezelfde vrouwen die altijd de mond vol hebben over fatshaming… Dit is een sportieve vrouw die haar werk serieus neemt, heb een beetje respect lieve mensen!”, reageert hij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So thankful to spend the summer with my dear friend @angelcandices

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Douche-foto

En Doutzen zelf? Die lijkt zich vrij weinig van het commentaar aan te trekken. Kort daarna plaatste ze namelijk nog een foto van zichzelf, waarbij ze onder de douche staat. ‘Don’t forget to shower’, luidt het onderschrift. Daarmee lijkt de blondine de kritiek van zich af te laten glijden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Don’t forget to shower

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Lees ook: Dit is wat Prinses Amalia na haar 18e verjaardag gaat verdienen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill