Babynieuws! Ferri Somogyi vader geworden van een tweeling

De GTST-acteur deelt een prachtige foto van zijn pasgeboren jongens

Beschuit met blauwe muisjes in huize Somogyi! Ferri en zijn vrouw Noëlle zijn maandag ouders geworden van een prachtige tweeling. Het eerste kind van het stel, dochtertje Véda, is daarmee grote zus geworden. 

Lux en Imre

Ferri en Noëlle kondigen de geboorte van hun zoontjes aan met een prachtige foto op Instagram. Daarop zien we het stel samen met hun pasgeboren kinderen. De jongetjes hebben de namen Lux Sándor en Imre Louis gekregen, delen de trotse ouders. De tweeling is op maandag 17 mei om 1.10 uur en 1.22 uur ter wereld gekomen.

Te vroeg geboren

Hoewel de ouders dolgelukkig zijn, kwamen de jongens eigenlijk iets te vroeg. “Lux en Imre zijn met 35 weken geboren, maar hebben beiden een prachtig gewicht van 2365 en 2320 gram. Ze zijn voorlopig nog even in het ziekenhuis om aan te sterken”, laat Ferri weten. Maar bovenal zijn de GTST-acteur en zijn vrouw in de wolken met hun pasgeboren jongens. “Wat een wonder!! Trotse ouders!!”

 

Grote zus

In september 2018 werden Ferri en Noëlle voor het eerst ouders. Dochtertje Véda is nu grote zus voor haar broertjes Lux en Imre. Wij wensen de familie Somogyi veel geluk!

Lees ook: Máxima over veelbesproken Griekenlandreis: ‘Inschattingsfout’

Bron: Instagram Ferri en Noëlle | Beeld: Brunopress