Ferry Doedens vertelt hoe het nu écht met hem gaat

Ferry Doedens

De acteur had tijd voor zichzelf nodig na zijn vertrek uit GTST

Acteur Ferry Doedens zit niet lekker in zijn vel sinds zijn ontslag bij GTST. De 30-jarige acteur is een week op vakantie geweest om weer tot rust te komen. ““Ik ging hier best gespannen heen,” vertelt Ferry. Op Instagram vertelt hij hoe het nu met hem gaat. 

Weekje Zwitserland

“Dit weekje Zwitserland heeft me goed gedaan,” begint Ferry zijn verhaal op Instagram bij een kiekje tussen de bergen. “Ik ging hier best gespannen heen omdat er veel gebeurd is de afgelopen weken en ik me gewoon echt niet top voelde.” Eerder vertelde de acteur al dat hij niet lekker in zijn vel zat na zijn vertrek uit de populaire serie Goede Tijden Slechte Tijden.   

Ups en downs 

Hoewel het weekje in Zwitserland hem goed heeft gedaan, is de acteur nog steeds niet helemaal de oude. “Ik heb nog steeds wel een beetje ups & downs, maar in m’n hoofd is ’t gelukkig wat rustiger.” De 30-jarige stelt dat het goed is om soms wat tijd voor jezelf te nemen. “Ik heb me deze afgelopen week met fijne mensen omgeven.” Tot slot bedankt Ferry iedereen voor alle lieve berichten.

Reacties  

En ook onder dit bericht kan Ferry weer rekenen op veel reacties van fans. “Leef je leven en beslis hoe of wat… Geniet van elk moment” schrijft een volger. Een ander: “Wat fijn om te zien dat jij je en beetje hebt kunnen ontspannen. Je bent een topper!” En tot slot: “Lekker he de Bergen! Kun je weer beetje adem halen! Je bent een topper en trek je niets aan wat andere zeggen, denken of vinden. Het is jouw leven!”

Lees ook: GTST-acteur Ferry Doedens voorlopig niet welkom in Meerdijk

Bron: Vriendin, Instagram Ferry Doedens | Beeld: Bruno Press, Patrick van Emst