Ferry aan tafel bij Jinek: ‘José en ik zijn gescheiden, maar…’

Een opvallende wending voor het MAFS-koppel Ferry en José

Aan tafel bij Eva Jinek deed Married at First Sight-deelnemer Ferry een boekje open over zijn verhouding met José. De twee gaven elkaar enkele maanden geleden het jawoord zonder elkaar ontmoet te hebben. Het leek de twee voor de wind te gaan en aan het eind van het programma bleven de twee getrouwd. Ferry vertelt bij Jinek dat ze inmiddels toch zijn gescheiden. Echter, het is niet helemaal wat het lijkt…

‘José voelde het nog niet’

Ze waren misschien wel hét meestbelovende koppel van dit seizoen Married at First Sight. Ferry en José namen deel aan het experiment en kozen ervoor om na het programma getrouwd te blijven. Aan tafel bij Jinek vertelt Ferry dat ze inmiddels niet meer getrouwd zijn en ervoor hebben gekozen om te gaan scheiden. “Nadat de camera’s weg zijn gegaan, zijn wij gaan daten. Helaas zijn we uiteindelijk ook tot een besluit gekomen om te gaan scheiden, omdat José het nog niet voelde”, zo laat Ferry weten.

De grote maar

Kijkers houden hun hart vast, want Ferry vervolgt zijn verhaal direct met een hele grote maar. “Maar, een maand later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar gewoon weer een keer uitgenodigd om een lekker weekendje weg te gaan. Pak je pyjama maar mee en je ziet wel waar we naar toe gaan.” Gelukkig antwoordde José positief op zijn voorstel en besloot ze mee te gaan. Dit pakte goed uit voor het koppel, want de vonk is tijdens dit tripje alsnog overgeslagen. “Dus we zijn nu wel gescheiden, maar we zijn aan het daten. Ik ben hartstikke verliefd. We zien wel waar het schip strand en we hebben het onwijs gezellig met elkaar.”

Bekijk hier het fragment van Ferry aan tafel bij Jinek terug.

Lees ook: Blijven of scheiden: dit gebeurde er tijdens de grote finale van MAFS

Bron: Eva Jinek | Beeld: Videostill