Fien Vermeulen en Igmar Felicia verbreken relatie

Daarmee is de eerste showbizzbreuk van 2020 een feit

Fien Vermeulen en Igmar Felicia hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maakte Fien vanmiddag bekend via Instagram. “Soms is liefde loslaten”, schrijft de nieuwslezeres van Qmusic bij een foto van hen samen. Daarmee is de eerste showbizzbreuk van 2020 een feit.

‘Soms is liefde loslaten’

“Een verdrietig bericht”, zo begint Fien haar Instagram-post. “Igmar en ik zijn uit elkaar. Ik ben dankbaar voor de leuke herinneringen, de enorme liefde en zo wil ik het ook met me meenemen. Soms is liefde loslaten.” Igmar heeft nog niet gereageerd op de breuk. De twee kregen in mei 2019 een relatie en zijn acht maanden samen geweest.

Q-music collega’s

Igmar, dj van Radio 538, en Fien, die vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson, leerden elkaar kennen bij Qmusic. In oktober 2017 stapte Igmar over van SLAM! naar Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk en Fien Vermeulen het ochtendprogramma Mattie, Fien & Igmar presenteerde. In de zomer van 2018 verkaste Igmar naar de avond, toen Mattie ‘s ochtends gezelschap kreeg van Marieke Elsinga.

Lees ook: Chantal uit Married at First Sight maakt de tongen los

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill