Dít filmpje van baby André Hazes junior doet je hart smelten!

Wat is het toch een heerlijk ventje!

De zoon van André Hazes en Monique Westenberg verschijnt regelmatig op de Instagram-accounts van zijn trotse ouders. Zo deelde moeder Monique eerder al een foto van haar als baby, en de gelijkenissen met baby André waren enorm! En ook nu verscheen dit hartverwarmende filmpje van André junior online.

Zo te zien is baby André de allergrootste fan van zijn vader.

Grootste fan
Monique deelde een video van haar jonge zoon die aandachtig voor de tv staat. Wanneer zijn vader op de tv verschijnt wordt kleine André helemaal enthousiast. Al wijzend naar zijn vader roept de kleine jongen het uit: “Papa! Papááá!”. Het is duidelijk dat, hoe jong André junior ook nog is, hij uit duizenden zijn eigen vader op de tv zal herkennen. Als dat niet zijn allergrootste fan is, dan weten wij het ook niet meer.

Koek en ei
Vader André heeft een behoorlijk drukke periode achter de rug. Twee weken lang heeft de zanger opgetreden bij de Vrienden van Amstel live. Deze drukte had eerder al effect op zijn relatie met Monique. Gelukkig is nu alles weer koek en ei tussen de twee. André gaf al eerder aan dat zijn werk leuke, en minder leuke kanten heeft. Al dat gefeest is leuk, maar het liefst wil de kersverse vader gewoon papa zijn voor zijn kleine jongen, zo laat hij weten op Instagram. Met zo’n schat van een zoon snappen wij dat helemaal!

Heerlijk dit ? @andrehazes

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Zo schattig: Roxeanne Hazes deelt eerste beelden van de echo van de baby

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Instagram, moniquenoell