Gisteravond de finale van ‘De Bachelor’ gekeken? Zó gaat het nu met de deelnemers!

Is de liefde er nog steeds na een aantal maanden?

Als je gisteravond naar de finale van het Net5-programma De Bachelor hebt gekeken, weet je wie er uiteindelijk met de knappe, vrijgezel Robbert (32) vandoor ging. Hij koos namelijk aan het einde van de aflevering voor de beeldschone Naddja (28). De finale werd vorig jaar, begin oktober al in Athene opgenomen, dus wat is er precies in de tussentijd gebeurd met de deelnemers? En is de liefde er nog steeds?

De Telegraaf nam contact op met deelneemster Naddja en vroeg haar wat de stand van zaken is.

Hetzelfde gevoel
De half Surinaamse Naddja kreeg al als allereerste een roos van Robbert. Hij was direct onder de indruk van haar en vergeleek haar zelfs direct met Pocahontas. Sinds de finale die begin oktober vorig jaar werd opgenomen hebben de twee hun liefde voor elkaar lang verborgen moeten houden. “We kwamen op een donderdag terug in Nederland, zaterdag heb ik hem weer gezien. Dat was heel spannend, ik dacht: is het nog steeds zoals het daar was? Toen ik hem zag had ik weer hetzelfde gevoel. Nog sterker eigenlijk. Heel bizar. We vroegen elkaar: ’Is dit voor jou echt?’ En voor allebei was dat zo”, zo vertelt Naddja aan de Telegraaf.

Kerstdagen
En of ze elkaar nog vaak in het geheim opzochten? Dat zeker, want ze zagen elkaar zo’n twee of drie keer per week. Naddja zegt hierover: “Normaal doe je eerst allemaal leuke dingen en het dan rustiger aan, bij ons was het andersom. Maar wij hadden in Griekenland al gedatet. Je wil eigenlijk gewoon leuke dingen doen, en het van de daken schreeuwen! Daar zaten wij erg op te wachten. Het was vooral moeilijk dat je niet gewoon als twee normale mensen boodschappen kunt doen of zo. En je wil het aan je vrienden en familie vertellen.” Sindsdien hebben de twee elkaar vaak gezien en hebben ze zelfs de kerstdagen bij de beide families gevierd. “Met de gordijnen dicht ja, haha.”

Concurrentie
Robbert stond voor een lastige keuze tussen de sterke Melanie en de knappe en lieve Naddja. Uiteindelijk koos Robbert dus voor Naddja, maar hoe is het voor haar om de beelden weer terug te zien van Robbert, samen met Melanie? “Voor de finale heb ik veel met Melanie gesproken. Zij zei ook die klik te hebben en was heel zeker van haar zaak. En ik wist niet waar zijn gevoel naartoe trok, omdat Melanie en ik heel andere types zijn. Als ik nu naar haar dates kijk is het toch een beetje gek om terug te zien, maar ik denk er ook bij: ’dat was toen’. Hij zat in een situatie waarin hij ons allebei leuk vond, dus niemand valt iets te verwijten.”

Helemaal het einde? ##debachelor #2017

Een bericht gedeeld door Naddja ten Haam (@naddja.tenhaam) op

Lees ook: Barbie vertelt dat ze inderdaad zwanger was van haar ex Rolf

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: videostill