First Dates-barman Victor Abeln gaat weer als vrijgezel door het leven

Victor

Hij had een relatie van 3,5 jaar

In First Dates ontvangt knappe barman Victor Abeln gasten die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Met een drankje en een praatje geeft hij hen een steuntje in de rug. Helaas kan Victor nu zelf ook wel een drankje gebruiken, want zijn relatie van drieënhalf jaar is onlangs stukgelopen. Dat laat hij weten aan Veronica Superguide

Vrijgezel

Wanneer de televisiegids aan Victor vraagt wat voor plannen hij heeft voor de zomer, blijkt dat er van een romantisch reisje geen sprake meer is. Na een relatie van drieënhalf jaar hebben Victor en zijn vriendin namelijk een punt gezet achter hun relatie. “Ik heb geen summer of love achter de rug”, laat de knappe barman weten. Zelf deelnemen aan First Dates ziet Victor dan ook totaal nog niet zitten. “Ik heb nog geen zin om te daten.”

Veel meegemaakt

En dat is best begrijpelijk, want Victor en zijn ex-vriendin hebben samen heel veel meegemaakt. “Ook omdat zij MS kreeg”, vertelt hij. Volgens hem is dit echter niet de reden dat ze uit elkaar zijn gegaan. “We groeiden uit elkaar”, aldus Victor.

Diagnose MS

Eerder deed Victor al in de VARAGIDS het een en ander uit de boeken over de ziekte van zijn toenmalige vriendin. Hij vertelde dat haar klachten in januari 2019 begonnen. Twee maanden later, in maart, kreeg ze de diagnose MS. “Het was meteen een heel heftige aanval. Ze kon haar benen steeds minder bewegen”, vertelde Victor destijds. “Ze heeft onder meer een plekje in haar ruggenmerg, waardoor ze uitvalsverschijnselen kreeg.” Heftig!

Nieuw seizoen First Dates

Hoewel Victor zelf nog geen zin heeft om te daten, helpt hij anderen die op zoek zijn naar de liefde maar al te graag een handje mee. “We zitten nu midden in de opnames van het nieuwe seizoen (van First Datesred.) en er is weer van alles voorbij gekomen. Er doen dit jaar zelfs kandidaten mee van negentig-plus”, verklapt de barman. Wij zijn weer reuze benieuwd!

Lees ook: First Dates-gastheer Sergio onthult waar hij zijn spreuken vandaan haalt

Bron: RTL Boulevard | Beeld: First Dates