First Dates levert eerste huwelijk op

Het programma heeft zijn werk duidelijk goed gedaan

Wanneer First Dates op de buis is, zitten wij massaal met ons bordje op schoot voor de tv. Stuur twee mensen die elkaar niet kennen met elkaar op date en het levert geheid mooie televisie op. Als kijker zijn we getuige van alle ontroerende, grappige en soms een tikkeltje ongemakkelijke momenten die de deelnemers met elkaar beleven. En natuurlijk zijn we maar wát blij wanneer twee mensen elkaar gevonden lijken te hebben, want het draait per slot van rekening nog altijd om de liefde. Op dat gebied heeft het programma gisteren een nieuwe mijlpaal bereikt. Er werd namelijk bekend dat het eerste First Dates-huwelijk zal gaan plaatsvinden!

Wat een geweldig leuk nieuws!

First Dates

Het populaire datingprogramma heeft zijn werk goed gedaan. Nadat deelnemers Kevin en Noëlle een jaar geleden met elkaar op date gingen, is de vonk tussen hen overgeslagen. Nadat ze eerder al besloten samen te gaan wonen, zijn ze nu klaar voor de volgende stap. Tegenover BNNVARA laat het stel weten te gaan trouwen.

Ziekenhuis

Na een heftige periode besloot Kevin zijn vriendin ten huwelijk te vragen. ‘’Eind januari lag ik in het ziekenhuis. Na een potje paintballen met collega’s stopte mijn hart er plotseling mee. Het was heel spannend. Toen heb ik haar gevraagd. Niet op mijn knieën en zonder ring, maar in een ziekenhuisbed, de avond voor de operatie.’’

Niemand anders

De heftige periode bracht Kevin en Noëlle dichter bij elkaar en deed Kevin beseffen dat hij niemand anders wilde. De twee waren destijds voor de grap opgegeven voor First Dates door een paar collega’s. Het afspraakje verliep zó goed dat Kevin de volgende dag al een aantal appjes stuurde naar Noëlle, waarna de tweede date een week later volgde. Vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk.

Lees ook: André Hazes doet opmerkelijke onthulling over zijn leven voor Monique

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BNNVARA