Aiii: flinke tegenvaller voor Peter Gillis

Peter Gillis

Het lijkt erop dat de multimiljonair flink verlies gaat lijden

Het zit Peter Gillis niet mee. De multimiljonair ligt al weken onder vuur vanwege de vermeende mishandeling van zijn vriendin Nicol. En hoewel de twee nu samen op vakantie zijn, lijkt de volgende tegenvaller zich nu aan te dienen. 

Belgische villa

Peter Gillis zou zijn intrek nemen in een villa in België. Het lijkt er echter op dat dat niet doorgaat. De 60-jarige vakantieparkenmagnaat kocht in 2021 een villa bij onze zuiderburen. Volgens Quote staat het betreffende huis echter in de veiling op dit moment. Peter en Nicol zouden tijdelijk hun intrek nemen in het huis, totdat het kasteel dat een paar kilometer verderop staat gereed was.

Verlies

Hoogstwaarschijnlijk zit een verhuizing naar België er dus niet meer in voor de familie Gillis. Maar dat is niet de enige tegenvaller, ook financieel zal Peter er niet goed uitkomen zoals het nu lijkt. Het openingsbod is namelijk ruim 1,8 miljoen euro. Zelf heeft de multimiljonair maar liefst 4,5 miljoen euro neergeteld voor het stulpje. Waarom de villa in de veiling staat, is onbekend.

Mishandeling

Momenteel genieten Peter en Nicol van een welverdiende vakantie samen, maar vorige maand stonden de twee er nog heel anders voor. De geruchtenmolen begon op volle toeren te draaien toen duidelijk werd dat Peter zou zijn aangehouden vanwege mishandeling van zijn vriendin. Volgens bronnen had hij zelfs een nacht in de cel doorgebracht. Het is al even geleden dat dit voorval plaatsgevonden zou hebben, namelijk op 29 mei. Peter en Nicol bleven dit stellig ontkennen, maar leken vorige week toch toe te geven.

De advocaat van het stel kon toen bevestigen dat er inderdaad een incident tussen Peter en Nicol heeft plaatsgevonden. “De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie”, vertelt advocaat Ton van den Biezenbos aan Shownieuws. “Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen.” De zaak die eerst op 12 augustus zou plaatsvinden, gaat niet door. Wat er precies is gebeurd tussen de twee, is nog niet duidelijk.

Lees ook: Peter Gillis en Nicol geven incident toe

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress