Mannen flirten niet met Fajah Lourens: ‘Ik weet niet hoe dat kan’

Fajah Lourens

Volgens Fajah komen mannen nooit op haar af

Of je nu een relatie hebt of niet, wat interesse van een ander is altijd vleiend. Hoewel de meesten weleens hebben geflirt, wordt er niet met iedereen geflirt. Fajah Lourens weet daar naar eigen zeggen alles van: “Er wordt nooit met me geflirt.”

Is het haar bekendheid die de mannen tegenhoudt?

Durven

Fajah Lourens heeft het maar wat druk met haar optredens als dj en daarnaast ook nog eens als auteur van onder meer het succesvolle boek Killerbody. Op ander vlak is het echter wat rustiger: er wordt namelijk weinig met de voormalig GTST-actrice geflirt. “Op de een of andere manier durven ze dat niet, denk ik”, probeert Fajah te verklaren.

Niet alleen Nederlandse mannen

“Er wordt nooit met me geflirt. Echt nooit”, vertelt de 36-jarige aan het AD. De dj geeft toe dat de Nederlandse heren misschien wat terughoudend zijn omdat ze een bekendheid is, maar toch lijkt dit niet de reden te zijn. “Laatst was ik met vriendinnen in New York en gingen we uit – niemand. Ik weet niet hoe dat kan. In Nederland kan ik me nog voorstellen dat mannen denken: ik ga er niet op af, want dan denkt zij dat ik dat alleen maar doe omdat zij Fajah is.”

Relatie

Een man die nu denkt dat hij Fajah wel kan veroveren, heeft het helaas mis. Fajah is al een jaar gelukkig met haar vriend Igor. “We doen allebei een beetje ons eigen ding, maar we zijn heel blij met elkaar. Hij laat me heel vrij. Dat vind ik fijn.”

Lees ook: Wat een beauty! Zó ziet de echte dochter van GTST-stel ‘Ludo en Janine’ er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill Koffietijd