Floortje Dessing deelt heftig nieuws in RTL Late Night: ‘Hij is klein, maar sterk’

Dessing
Floortje Dessing houdt het niet droog bij beelden van haar vader

Floortje Dessing deelde gisteravond in RTL Late Night een verdrietig bericht over haar vader. Ze vertelt aan tafel bij Humberto, die middenin zijn laatste week van RTL Late Night zit, dat haar vader een heftig ongeluk heeft gehad. Het gaat gelukkig wel oké, maar het was wel even schrikken voor de presentatrice.

Floortje houdt het niet droog nadat zij beelden van haar vader onder ogen krijgt.

Laatste week

Humberto beleeft momenteel zijn allerlaatste week als presentator van RTL Late Night, wat voor een opleving van de kijkcijfers heeft gezorgd. In deze laatste week wordt Humberto iedere dag door de redactie verrast en komen er vaste gasten en vrienden langs in de talkshow. Gisteravond schoven Rico Verhoeven, Michiel Vos en Floortje Dessing aan tafel aan. Met Floortje blikte de olijke presentator terug op de aflevering waarin zij samen met haar ouders bij hem te gast was nadat ze de Televizierring had gewonnen in 2016.

Ongeluk

Dit greep Floortje nogal aan, want voor haar waren de beelden van haar vader op dat moment heel erg beladen. Ze vertelde waarom de beelden haar zo aangrepen: “Het is een beetje emotioneel, mijn vader heeft net een ongeluk gehad.” Wat voor ongeluk haar vader precies heeft gehad, dat wordt niet echt heel duidelijk. Floortje vervolgt: “Een beetje dubbel om te zien. Het gaat wel oké, maar het is even heftig allemaal. Hij is een klein, maar sterk baasje. Het komt goed, hij is sterk.” Wij wensen Floortje heel veel sterkte toe.

Lees ook: Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt: jongste zus koningin Máxima overleden

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill