Innige foto André en Sarah: ‘Lijkt me toch meer dan vriendschap’

André Sarah

Op een nieuwe foto lijken André Hazes en Sarah van Soelen het erg gezellig te hebben

Onmiddellijk na zijn breuk met Monique, hintte André er al op dat er mogelijk meer zou kunnen groeien uit zijn goede vriendschap met Sarah van Soelen. Een nieuwe foto doet vermoeden dat de twee elkaar inderdaad wel zien zitten.

Uitgelekte foto

Op zijn Instagram-stories deelt ‘roddelkoning’ Fawry een uitgelekte foto van André en Sarah. “Sarah en André, dit lijkt mij meer dan vriendschap”, schrijft Fawry erbij. En daarin geven we hem gelijk, al kunnen de twee natuurlijk ook gewoon een heel innige vriendschap hebben opgebouwd.

Sluit niks uit

André klapte eerder al uit de school over Sarah bij RTL Boulevard. “Sarah is een heel leuk wijf. We hebben geen relatie, maar ik sluit niets uit. Als het dan later toch gebeurt, ben ik later niet die leugenaar.”

Pittige reacties

Veel mensen vermoeden dat het nu niet lang meer duurt voordat André zijn relatie met Sarah bevestigt. De reacties op het kiekje zijn echter niet bepaald mild. “Misschien heeft hij nog een paar vierkante centimeters voor een nieuwe ‘liefdestattoo’. Om de eeuwige liefde te bezegelen, voordat ze weer voorbij is”, klinkt een van de comments op het nieuws. Ook klinkt het: “Wie is de volgende?” Anderen leven vooral mee met Monique, die in een column van weekblad Vriendin schreef dat ze het erg zwaar heeft na het onverwachte vertrek van haar ex.

Lees ook: Trouwjurkontwerper Monique Westenberg ziet droom in duigen vallen

Bron: Story | Beeld: Brunopress