Daar is-ie dan: de herenigingsfoto van Roxeanne en André Hazes

De familie bezegelt de bijgelegde ruzie met een gezellig kiekje

We hebben er heel wat jaartjes op moeten wachten, maar alles lijkt toch echt weer koek en ei tussen Roxeanne en André Hazes. De hereniging van broer en zus is nu vereeuwigd met een lief kiekje, waarbij ook hun zoontjes niet mochten ontbreken.

Jarenlange ruzie

Door de vijf jaar lange vete tussen Roxeanne en André Hazes, leerden de neefjes Fender en André jr. elkaar lange tijd niet kennen. Fans waren dan ook door het dolle heen toen ze zagen dat er langzaamaan weer contact opgebouwd werd tussen de twee gezinnen. Dat de ruzie nu écht is bijgelegd, bevestigt een foto die Roxeanne op Instagram deelt. Met een ferme handdruk bezegelen Fender en André jr. de hereniging van hun familie.

Hernieuwd contact

Na een foto van Roxeanne’s zoontje Fender spelend met André’s zoontje, werd duidelijk dat de families voorzichtig weer toenadering zochten. Het begon met een paar appjes heen en weer, vertelde André al eerder. Dat er ook een offline ontmoeting tussen broer en zus is geweest, blijkt nu uit de foto.

Belang van familie

Roxeanne lijkt maar al te blij dat ze weer contact heeft met haar broer, schoonzus en neefje. “FAM” deelt ze met een groot hartje bij de familiefoto. Ook veel volgers van Rox halen opgelucht adem nu de ruzie eindelijk tot een goed einde is gekomen. “Deze foto zegt meer dan woorden. Práchtig en zo waardevol”, klinkt een reactie op het kiekje. “Zo hoort het, geniet van en met elkaar, dat is alles wat telt!”

View this post on Instagram

FAM?? ?: @ishootpeople.nl

A post shared by ??????? ??? ?? (@roxeannehazes) on

Lees ook: Om deze reden hadden André en Roxeanne Hazes ruzie

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: ANP, fotograaf: Robin van Lonkhuijsen