Deze foto heeft koningin Máxima als achtergrond op haar telefoon

Maxima

Is het een van haar drie dochters, of toch koning Willem-Alexander?

Je zou er misschien niet zo snel aan denken, maar ook koningin Máxima heeft een smartphone waarop ze appjes verstuurd naar haar drie dochters. De koningin was te gast bij een melkveehouderij in Lettele en had uiteraard haar telefoon meegenomen. Op foto’s is te zien hoe ze haar telefoon subtiel vasthoudt, waardoor we een glimp van haar achtergrondfoto konden opvangen. 

Bezoek

De koningin was te gast in het kleine plaatsje Lettele, vlakbij gemeente Deventer, om met de eigenaren van de veehouderij en andere betrokkenen te praten over verschillende onderwerpen met betrekking tot het platteland. En hoewel Máxima zoals altijd weer schitterde op de gemaakte foto’s, ging de aandacht van de fotografen deze keer naar iets anders.

Achtergrondfoto

Hare majesteit had haar telefoon namelijk op tafel liggen en toen ze af en toe appjes binnenkreeg begon haar scherm op te lichten. Daardoor was haar achtergrondfoto goed zichtbaar. En wie inzoomt, zal zien dat het een foto van prinses Amalia is, Máxima’s oudste dochter. De foto is gemaakt tijdens een bezoek aan Spanje, toen het hele gezin was gehuld in speciale outfits en alle vrouwen een flamencojurk droegen. Aha!

Vermoedelijk gaat het om Amalia in deze jurk.

Amalia jurk

Benieuwd naar de achtergrondfoto van Máxima? Bekijk de ingezoomde foto’s hier en hier.

Lees ook: Onthuld: door dit nummer leerde Máxima Nederlands

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress