Hilarisch: Twitter raakt niet uitgepraat over déze foto met photoshop-blunders

foto

Zie jij het meteen?

Goed, iedereen maakt weleens een foutje. Ook de beste onder ons kunnen een flater slaan. Zo bleek nadat het Amerikaanse magazine Vanity Fair de nieuwste cover van het blad onthulde. Twaalf belangrijke Hollywoodsterren hadden de eer om de cover te sieren, maar wie goed kijkt ziet dat de foto niet klopt…

Gelukkig kunnen de celebs er wel om lachen.

De cover
Vanity Fair bracht een speciale Hollywoodeditie van het magazine uit. Twaalf acteurs en actrices hadden de eer om op de omslag te pronken. Het is geen geheim dat fotografen weleens photoshop gebruiken om de foto er gelikt uit te laten zien. Op het eerste gezicht ziet de foto er prachtig uit, maar wie goed kijkt ziet dat de photoshopper een paar foutjes heeft gemaakt.

Drie handen en drie benen
Heb je de foutjes nog niet gespot? Kijk dan eens goed naar Reese Witherspoon en Oprah Winfrey. Op het kiekje heeft Reese opeens drie benen en heeft Oprah drie handen. De actrices konden gelukkig wel lachen om deze blunder. Zo reageert Reese op Twitter: “Oké, nu weet iedereen het. Ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren voor wie ik ben.” Ook Oprah reageert met een hilarische tweet. “Ik accepteer je derde been, omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lindanieuws | Beeld: Pexels