Deze foto van een vrouw die net is bevallen gaat viraal om een hartverwarmende reden

bevallen

Wat een ontroerende foto

Elke vrouw die ooit een baby op de wereld heeft gezet, kan het gevoel zich daarna waarschijnlijk nog wel herinneren: ontroerd, blij, verliefd. Maar je voelt je ook rauw, moe en bang. Je bent uitgeput en kwetsbaar. En de foto, die momenteel viraal gaat, geeft dat gevoel goed weer.

Alle vrouwen die een bevalling hebben meegemaakt, zullen zich herkennen in dit hartverwarmende, kwetsbare moment.

Bevalling
Na een bevalling voelt je lichaam heel anders. De uitputting zorgt ervoor dat zelfs naar de wc gaan een hele opgave is en dat hulp hierbij heel welkom is. Voor de zuster in kwestie is het heel normaal om op zo’n moment te hulp te schieten, maar een vrouw die net bevallen is, is het niet gewend dat ze hulp nodig heeft om bijvoorbeeld onder de douche te stappen of om zich aan te kleden. Een vrouw kan zich door de hulp van de zuster dan veilig en geborgen voelen op een manier die ze nooit eerder heeft ervaren. Bevallingsfotograaf Katie Lacer legde zo’n moment vast.

Het moment
Kate nam een foto van een vrouw die zojuist bevallen was en die hulp kreeg van een zuster. De bevallingsfotograaf legde het moment vast waarop de moeder voor het eerst naar de wc ging nadat ze was bevallen. “De zuster aarzelde geen moment en knielde voor de vrouw neer om haar te helpen om haar uiterst flatterende bevallingsondergoed aan te doen”, vertelt de fotograaf.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: HerFamilie | Beeld: Pixabay, Facebook