Koningshuis deelt prachtige foto van vroeger van Willem-Alexander en Beatrix

Herken jij Willem-Alexander en Beatrix terug?

Momenteel is het Britse Koningshuis continu in het nieuws. We verslinden nieuwtjes over the queen, willen alles weten over Kate Middleton en prins William én zijn verzot op de nieuwe hertogin Meghan Markle en haar kersverse echtgenoot prins Harry. We zouden bijna vergeten dat we zelf ook een prachtig koningshuis hebben in Nederland. Gelukkig is daar de Rijksvoorlichtingsdienst om ons daaraan te herinneren. Een prachtig kiekje van Willem-Alexander en Beatrix werd door de dienst gedeeld op social media. 

De foto werd 50 jaar geleden genomen.

Instagram

Het officiële Instagramaccount van het Koningshuis, dat niet door de Royals zelf wordt gerund maar door de Rijksvoorlichtingsdienst, is een heel leuk kiekje rijker. Op de pagina werd gisteren een prachtige foto van prinses Beatrix gedeeld met een toen nog kleine Prins Willem-Alexander. Moeder en zoon werden 50 jaar geleden op de kiek gezet en de foto werd gemaakt door fotograaf Max Koot in de tuin van Kasteel Drakensteyn.

Pracht foto

Fans van het Nederlandse koningshuis reageren lovend op de foto. Op Instagram wordt de ene lieve reactie opgevolgd door de ander: ‘Wat een prachtige foto’ en ‘Wat leuk dat een foto als deze gedeeld wordt’ zijn een greep van de vele reacties. Ook vinden velen het moeilijk te beseffen dat dit alweer 50 jaar geleden is. En geef ze ook eens ongelijk. Inmiddels is Willem-Alexander zelf vader van drie prachtige meiden én is hij de koning van ons land.

Lees ook: De ex-vriendin van koning Willem-Alexander? Die ziet er nu zó uit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Koninklijk Huis | Beeld: Instagram Koninklijk Huis, Videostill