FOTO: zo ziet de échte dochter van GTST-koppel ‘Ludo en Janine’ eruit! Wat een beauty zeg!

erik caroline

Dit is de echte dochter van ‘Ludo’ en ‘Janine’!

We kennen natuurlijk allemaal Nederlands’ meest bekende soapkoppel; Ludo en Janine uit Goede Tijden Slechte Tijden. In het echt zijn de tortelduifjes Erik de Vogel en Caroline de Bruijn al meer dan 20 jaar samen én hebben ze, naast de twee kinderen van Erik uit een ander huwelijk, samen een prachtige dochter!

Wat een plaatje is de meid!

Samenwerken

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn leerden elkaar op de set van Goede Tijden Slechte Tijden kennen. Erik de Vogel was toen destijds nog getrouwd met zijn vorige vrouw, van wie hij besloot te scheiden. Hij kreeg een relatie met Caroline de Bruijn en sindsdien hebben de twee het genoegen om dagelijks met elkaar samen te weren op de set van GTST. Ook presenteren ze samen voor RTL 4 het programma Romancing the Globe, waarvoor ze naar de mooiste plekjes op de aarde mogen reizen. Je kunt de avonturen van het stel makkelijk volgen via het Instagramkanaal en via de website.

Dochter

Ook al denken veel doorgewinterde fans van de populaire soap misschien dat Nina de echte dochter is van Ludo en Janine, hier is niets van waar. Erik de Vogel heeft in totaal twee dochters en één zoon. Dochter Alix, die een online platform genaamd Backstage Beauty wat vol staat met interviews, inspirerende video’s, recepten en andere interessante onderwerpen, en zoon Vince zijn afkomstig uit het eerdere huwelijk van Erik. Samen met Caroline de Bruijn heeft hij in 2000 nog een dochter gekregen, Solane genaamd. En dat is toch een plaatje van een meid! Kijk gauw op de volgende pagina voor de foto’s.

Pagina 1/2