FOTO’S: deze gevaarlijke relschoppers worden gezocht door de politie, herken jij iemand? DELEN svp!

politie

De politie heeft jouw hulp nodig!

Afgelopen april vond er een voetbalwedstrijd plaats tussen Feyenoord en FC Utrecht, op 24 april 2016 om precies te zijn. Voor, tijdens en na deze wedstrijd ontstonden ongeregeldheden tussen de supporters van beide voetbalclubs. En nu is de politie op zoek naar deze relschoppers.

De rellen gingen er nogal ruig aan toe; zo ruig dat drie politieagenten gewond zijn geraakt. Er werden na de wedstrijd zo’n 59 supporters opgepakt. De politie is nu nog op zoek naar 11 supporters, welke op beeld zijn vastgelegd. De politie heeft al eerder gedreigd met publicatie van de foto’s¬†wanneer de supporters zichzelf niet uit eigen beweging zouden aangeven. Dit was geen loos dreigement, want de relschoppers staan nu in vol ornaat op de website van de politie. Drie van de veertien supporters hebben zichzelf inmiddels aangegeven; hun foto’s zijn dan ook offline gehaald. De resterende elf worden nog gezocht. De politie verzoekt dan ook iedereen die iemand herkent van deze foto’s of informatie heeft over de rellen op 24 april contact op te nemen met de politie.

Bekijk de foto’s hier. Ken jij iemand of heb je andere informatie over de rellen? Neem dan contact op met 0800-6070! Deel dit bericht svp!