Dit zijn de vakantiekiekjes van de Koninklijke familie in het zonnige Lech


De Koninklijke familie lijkt zich prima te vermaken in de sneeuw!

Elk jaar worden er foto’s gemaakt van het koningshuis tijdens hun skivakantie in het Oostenrijkse Lech. De Koninklijke familie lijkt zich weer opperbest te vermaken tijdens hun vakantie. De prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane staan prachtig op de foto samen met de trotse ouders koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ook andere familieleden, waaronder prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen zijn dit jaar van de partij.

De Koninklijke familie poseren voor de jaarlijkse fotosessie tijdens de wintersportvakantie.

Fotosessie

Vanochtend op de piste was het traditiegetrouw tijd voor hét fotomoment voor het koningshuis in het Oostenrijkse Lech. De hele familie kwam bij elkaar en het plezier van de familie op vakantie spat van de foto’s af! Zelfs koning Willem-Alexander en Máxima gaan samen al skiënd van de piste af. En onze koning probeert zelfs met zijn kleine neefje een foto te ‘photobomben’, en de familie barst in lachen uit. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de Koninklijke familie in Lech.

Zonnig weer

De familie heeft dit jaar geluk, want het weer zit dit jaar zeker mee in Lech. Zo genieten ze met z’n allen van een ‘warme’ skivakantie. Momenteel is het gemiddeld 2 graden boven nul en de zon schijnt volop. Vergelijken met vorig jaar is dit weer een echte meevaller, toen stond de familie te bibberen op de piste toen de foto’s werden gemaakt. Destijds was het in Lech -21 graden. Dit jaar is dat dus gelukkig anders en geniet de familie, met elkaar, van een plezierige en zonnige wintersportvakantie!

Lees ook: Veel kritiek op laatste aflevering ‘De Luizenmoeder’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Beeld: © RVD – Patrick van Katwijk