Deze fotoserie moet je hebben gezien: “Kleine kinderen en hun grote honden!”

Grote honden & kleine kinderen!

Grote honden gevaarlijk in de buurt van kleine kinderen? Welnee! Fotograaf Andy Seliverstoff laat zien dat hele grote honden en kleine kinderen de beste combinatie is die je je maar kunt bedenken. Bekijk de volgende foto’s maar eens!

Fotograaf Andy is al een paar jaar bezig met fotograferen; het fotograferen van honden is één van zijn grootste passies.

Liefde voor grote honden

Meer dan 25 jaar geleden kwam een ??langharige Sint-Bernardus in het leven van fotograaf Andy Seliverstoff en sindsdien was alles anders. Omdat honden nooit zo lang leven als we willen, leefde de grote hond een aantal jaren tot hij uiteindelijk overleed. Vanaf dat moment arriveerde vlak daarna de eerste Duitse Dog in het huis van zijn familie in Sint-Petersburg, Rusland- en sindsdien hij heeft er altijd een gehad. De honden brachten Andy ook naar zijn carrière als professionele hondenfotograaf. Het laatste decennium was hij een vaste waarde op grote hondenshows in Rusland en Europa, waar hij foto’s maakt van groots winnende showhonden en hun bijbehorende baasjes.

Boeken

In januari 2017 onthulde Andy zijn enorm populaire boek Little Kids and Their Big Dogs, uitgegeven door Revodana Publishing. Hij is al hard bezig aan het tweede deel van Little Kids and Their Big Dogs, met veel nieuwe foto’s van prachtige honden en schattige kinderen. Ook een kalender en een reeks wenskaarten zijn in de maak. Andy hoopt met zijn foto’s een belangrijke boodschap over te kunnen brengen: liefde voor honden en kinderen maakt mensen vriendelijker.

Emotioneel

Grote honden vindt hij het mooist om te fotograferen; ze raken hem emotioneel gezien. Hij schrijft dat hij altijd voldoende tijd neemt om de hond die hij voor de camera heeft te leren kennen omdat het karakter van iedere hond verschillend is. Hij wil dan ook de menselijke trekjes naar voren laten komen in de fotoserie.

Bekijk op de volgende pagina de prachtige foto’s gemaakt door Andy Seliverstoff. Hier zie je verschillende grote honden op de foto samen met schattige kleine kinderen!

Pagina 1/2